Voor ouders

Bij GoDo zijn kinderen de aanjagers van gedragsverandering. Met hun ideeën en acties helpen ze hun hele gezin met een gezonde leefstijl. En dat is mooi, want mensen die gezonder eten, meer bewegen en meer ontspannen voelen zich gelukkiger en presteren beter.

GoDo is een samenwerking tussen The Missing Chapter Foundation, Albert Heijn en FrieslandCampina. Het doel van GoDo is een gezondere leefstijl teweegbrengen bij jong en oud, waarbij kinderen de motor zijn achter deze gedragsverandering. Door het platform waar een game en (wisselende) challenges onderdeel van zijn, geeft GoDo kinderen de tools in handen om thuis en op school het belang van gezonde voeding, meer bewegen en voldoende ontspanning aan te jagen.

logo-godo2 homepage-spetters-achtergrond2 paars-spikkels pijltje-wit-rechts pijltje-wit-rechts-20px terug-links-blauw soc-fb soc-in soc-yt share-fb share-mail share-tw share-wa menu-challenge menu-game menu-overgodo menu-overgodo-dark poll-icoon wolk-wit-voorleerkrachten min-icoon-wit plus-icoon-wit vraagstellen-wit vraagvdweek-icon vraag-rechts vraag-links nieuws-icon vraagstellen-icon-paars vraagstellen-icon-blauw-links vraagstellen-icon-blauw