Voor leerkrachten

Wat is GoDo?

Bij GoDo zijn kinderen de aanjagers van gedragsverandering. Met hun ideeën en acties helpen ze hun hele gezin met een gezonde leefstijl. En dat is mooi, want mensen die gezonder eten, meer bewegen en meer ontspannen voelen zich gelukkiger en presteren beter. GoDo is een beweging die is gestart met een kerngroep van oprichters bestaande uit Missing Chapter, Albert Heijn en FrieslandCampina. Daarnaast werken het Voedingscentrum, Voeding Leeft, Jongeren op Gezond Gewicht en Gezonde School als kennispartners en maatschappelijke organisaties mee aan GoDo.
Het platform is onafhankelijk en kent geen commerciële doelstellingen.

GoDo gaat over drie onderwerpen. Bewegen, goede voeding en ontspannen. Wij verzamelen op dit platform kwalitatief en uitdagend lesmateriaal over deze onderwerpen van diverse relevante, toonaangevende organisaties.

Iedereen fit op school!

Wie kun je beter vragen hoe een fitte school eruit ziet dan kinderen en leerkrachten zelf? Iedereen Fit op School is een platform over wat volgens kinderen en leerkrachten de ideale fitte school is. Met al hun ideeën willen ze ouders en scholen inspireren en stimuleren om scholen stap voor stap fitter te maken. Op een fitte school zijn kinderen fit, blij en zitten lekker in hun vel.

Doe mee op iedereenfitopschool.nl

Ik eet het beter!

Gezond eten kan heel leuk zijn. Dat ontdekken basisschoolleerlingen met Ik eet het beter. De interactieve lesprogramma’s van Ik eet het beter maken leerlingen op een speelse manier bewust van wat ze dagelijks eten en drinken. De leerlingen leren over de herkomst van hun eten, ervaren wat een gezonde leefstijl doet voor hun lijf en ze genieten met elkaar van de heerlijkste producten. Bij alle lesprogramma’s van Ik eet het beter ligt de nadruk op samen doen en samen beleven. Een gezonde leefstijl wordt vanzelf leuk, op school maar ook daarbuiten! Doe mee op ikeethetbeter.nl

logo-godo2 homepage-spetters-achtergrond2 paars-spikkels pijltje-wit-rechts pijltje-wit-rechts-20px terug-links-blauw soc-fb soc-in soc-yt share-fb share-mail share-tw share-wa menu-challenge menu-game menu-overgodo menu-overgodo-dark poll-icoon wolk-wit-voorleerkrachten min-icoon-wit plus-icoon-wit vraagstellen-wit vraagvdweek-icon vraag-rechts vraag-links nieuws-icon vraagstellen-icon-paars vraagstellen-icon-blauw-links vraagstellen-icon-blauw