Voor leerkrachten

GoDo gaat over drie onderwerpen. Bewegen, goede voeding en ontspannen. Wij verzamelen op dit platform kwalitatief en uitdagend lesmateriaal over deze onderwerpen van diverse relevante, toonaangevende organisaties.

Ik eet het beter!

Gezond eten kan heel leuk zijn. Dat ontdekken basisschoolleerlingen met Ik eet het beter. De interactieve lesprogramma’s van Ik eet het beter maken leerlingen op een speelse manier bewust van wat ze dagelijks eten en drinken. De leerlingen leren over de herkomst van hun eten, ervaren wat een gezonde leefstijl doet voor hun lijf en ze genieten met elkaar van de heerlijkste producten. Bij alle lesprogramma’s van Ik eet het beter ligt de nadruk op samen doen en samen beleven. Een gezonde leefstijl wordt vanzelf leuk, op school maar ook daarbuiten! Doe mee op ikeethetbeter.nl

Iedereen fit op school!

Wie kun je beter vragen hoe een fitte school eruit ziet dan kinderen en leerkrachten zelf? Iedereen Fit op School is een platform over wat volgens kinderen en leerkrachten de ideale fitte school is. Met al hun ideeën willen ze ouders en scholen inspireren en stimuleren om scholen stap voor stap fitter te maken. Op een fitte school zijn kinderen fit, blij en zitten lekker in hun vel.
Doe mee op iedereenfitopschool.nl

Kids doen Mijn Eet Experiment

Kids doen Mijn Eet Experiment is een 7-daags programma omkinderen van groep 5, 6, 7 en 8 van de basisschool te laten ervaren en ontdekken wat eten met ze doet. Dat ze zich door goed te eten vaak beter en fitter gaan voelen.Van de 7 dagen begint iedere dag met een filmpje gebaseerd op de ‘Verhalend Ontwerp methode’ zodat zoveel mogelijk kinderen meedoen en blijven doen. De filmpjes zijn gemaakt met de Nederlandse rapper Diggy Dex en TV kok Prins van den Bergh die het goede voorbeeld laten zien en ook zelf gaan ervaren wat anders eten met hen doet.
Doe mee op www.kidsdoenmijneetexperiment.nl

icon-empty-state homepage-spetters-achtergrond2 blauw-spikkels paars-spikkels oranje-spikkels pijltje-wit-rechts pijltje-wit-rechts-20px terug-links-blue terug-links-text-blue terug-links-red soc-fb soc-in soc-yt share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa menu-challenge menu-game Shape Created with Sketch. menu-overgodo menu-overgodo-dark menu-lesprogramma Combined Shape Created with Sketch. poll-icoon wolk-wit-voorleerkrachten min-icoon-wit plus-icoon-wit video-icoon-blauw vraagstellen-wit vraagvdweek-icon vraag-rechts vraag-links nieuws-icon vraagstellen-icon-paars vraagstellen-icon-blauw-links lesprogramma vraagstellen-icon-blauw