Wat is de uitdaging?

Tijd om te beginnen aan een grote verandering! 21 dagen lang krijg je elke dag een korte opdracht van GoDo in je mail.

Waarom?
21 dagen ben je bezig met opdrachten die te maken hebben met goed eten, lekker bewegen en relaxen. Dat is niet alleen leuk, het is ook goed voor je. En dat is precies waar GoDo over gaat: jou helpen zodat jij lekker in je vel zit!

Met wie?
Wedden dat jij deze challenge aankan? Maar hoe zit dat met je vader, moeder, broertje of zusje? Je leerkracht kan de hele klas aanmelden. Zo ga je de challenge aan met al je klasgenoten!

Ben je er klaar voor? Dan kun je meteen beginnen. De GoDo kalender helpt je met het aftellen van de 21 dagen.  

Leuk! Je bent aangemeld voor de challenge.

We sturen je een mailtje om dit te bevestigen.
Vanaf de datum die je hebt aangegeven sturen we je elke dag 1 opdracht. En dat 21 dagen lang!
Heel veel plezier!

Schrijf je in!

Schrijf je in voor de challenge. Je ontvangt dan 21 dagen lang opdrachten die te maken hebben met goed eten, bewegen en ontspannen.

We gebruiken de gegevens die je invult voor de challenge en om je op de hoogte te houden van leuke nieuwe acties bij GoDo. Zo kunnen we je bijvoorbeeld af en toe leuke nieuwe weetjes en andere belangrijke informatie sturen. Handig, zo blijf jij op de hoogte hoe je echt het verschil kunt maken.

logo-godo2 homepage-spetters-achtergrond2 paars-spikkels pijltje-wit-rechts pijltje-wit-rechts-20px terug-links-blauw soc-fb soc-in soc-yt share-fb share-mail share-tw share-wa menu-challenge menu-game menu-overgodo menu-overgodo-dark poll-icoon wolk-wit-voorleerkrachten min-icoon-wit plus-icoon-wit vraagstellen-wit vraagvdweek-icon vraag-rechts vraag-links nieuws-icon vraagstellen-icon-paars vraagstellen-icon-blauw-links vraagstellen-icon-blauw