3 GoDo favo’s van… YouTuber Bibi

13 november 2018

Interview

Bibi is niet alleen gek op YouTube-filmpjes maken, ze houdt ook van turnen, eet graag spinazie en nog veel meer! Ze vertelt er GoDo alles over in dit interview.

Wat is je favoriete sport?

“Ik vind dansen en turnen heel leuk, maar als ik echt moet kiezen dan kies ik turnen. Daar zit ik al vier jaar op. Samen met mijn twee beste vriendinnen turn ik 1 keer per week. Vooral salto’s maken in de lucht vind ik geweldig. Ik ben heel lenig dus de spagaat en split gaan me heel makkelijk af.
Af en toe doe ik ook mee aan wedstrijden. Dan krijg je een blaadje met oefeningen mee naar huis die je uit je hoofd moet leren. Thuis heb ik een klein matje waar ik veel op oefen. Met succes: tijdens de laatste wedstrijd ben ik eerste geworden. Ik kijk ook graag turnwedstrijden op tv. Vooral naar Sanne Wevers. Zij doet het zo goed, daar kan ik nog heel veel van leren.
Sinds vorige week ben ik ook met een van mijn vriendinnen met dansles begonnen. Vooral hiphop vinden we leuk. We mogen ook optredens doen, daar heb ik heel veel zin in.”

Wat is je favoriete gerecht?

“Mijn lievelingseten is spinazie met aardappelen. Ik eet het best vaak. Elke donderdag ga ik naar mijn oma en zij maakt het meestal voor me. Ik vind het ’t lekkerste met een vegetarische burger. Ik eet namelijk niet altijd vlees.
Helpen in de keuken doe ik ook graag. Sausjes klaarmaken en aardappelen schillen. Wat ik heel vies vind? Spruitjes en witlof. Zo bitter! Daar houd ik echt niet van.
Mijn gezonde snacktip: als ik zin heb in een snoepje pak ik gewoon mijn lievelings groente- of fruitsnack. Wortels bijvoorbeeld, net een snoepje maar dan gezond!”

Wat is je favo manier om te ontspannen? 

“In mijn garage hangt een mini trampoline. Die neem ik vaak mee naar het park bij m’n huis. Samen met mijn vriendinnen doen we de gekste stunts. Radslag zonder handen bijvoorbeeld! Jachtseizoen van Stuk TV doen we ook vaak na. Verder dans ik heel vaak. Van hiphop tot twin dance. En knutselen: eigenlijk alles wat ik ook in mijn filmpjes doe. Ik bedenk zelf de onderwerpen. Als de camera eenmaal aanstaat, gaat alles bijna vanzelf. Dan begin ik en komen alle woorden zo uit m’n mond. Ik kijk natuurlijk ook veel naar andere YouTubers. Zoals Karina Garcia en MeisjeDjamila. Ze maken gewoon heel leuke video’s.”

Ben je ook fan van Bibi? Laat het ons weten via Instagram #godo

Fotografie: Simon Lenskens

icon-empty-state homepage-spetters-achtergrond2 blauw-spikkels paars-spikkels oranje-spikkels pijltje-wit-rechts pijltje-wit-rechts-20px terug-links-blue terug-links-text-blue terug-links-red soc-fb soc-in soc-yt share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa menu-challenge menu-game Shape Created with Sketch. menu-overgodo menu-overgodo-dark menu-lesprogramma Combined Shape Created with Sketch. poll-icoon wolk-wit-voorleerkrachten min-icoon-wit plus-icoon-wit video-icoon-blauw vraagstellen-wit vraagvdweek-icon vraag-rechts vraag-links nieuws-icon vraagstellen-icon-paars vraagstellen-icon-blauw-links lesprogramma vraagstellen-icon-blauw