De leukste schaatsbanen in NL

20 november 2018

Het is flink koud buiten, het schaatsseizoen is in volle gang en Nederland heeft alweer een paar gouden medailles gescoord. Ben je ook schaatsfan? Dan zijn deze schaatsbanen vast iets voor jou!

[1] Triavium
Van discoschaatsen tot icecarving: in Triavium in Nijmegen kan het allemaal. Er is een ringbaan, ijshockeybaan, funbaan en je kunt er op schaatsles. Kijk hier voor meer info.

[2] IJsbaan Haarlem
IJshockey, pucksjoelen en estafette wedstrijdjes: iedere zondag tussen 13.30 en 14.30 uur wordt er van alles georganiseerd op de IJsbaan Haarlem. En vind je het buiten te koud, dan kun je je schaatsskills op de binnenbaan verbeteren. Meer info, ook over schaatsles, check je hier.

[3] Silverdome
Op woensdagmiddag kun je vrij schaatsen terwijl de baan verlicht wordt door discolichten, hoe cool?! Verder kun je op schaatsles: voor beginners tot doorgewinterde schaatsers. En ben je weleens bij een ijshockeywedstrijd geweest? Dat kan ook in Silverdome in Zoetermeer. Alle informatie vind je op de site.

[4] IceFun Sportiom
Schaatsen in de sneeuw, door grotten, bergopwaarts en via een schaatshelling weer naar beneden; het lijkt de Noordpool wel! Gelukkig wel een stuk minder koud. Je vindt Icefun Sportiom in ’s-Hertogenbosch. Klik hier voor meer info, ook over de schaatslessen.

[5] Flevonice
Een buitenschaatsbaan van drie (!) kilometer, daar kan je een aardig potje schaatsen. Perfect voor een schaatswedstrijd met je vrienden. Om je schaatstechniek te verbeteren, kun je hier ook op schaatsles. En heb je nog energie over? Dan kan je hier ook driftkarten. Je vindt Flevonice in Biddinghuizen. Check alle info hier.

icon-empty-state homepage-spetters-achtergrond2 blauw-spikkels paars-spikkels oranje-spikkels pijltje-wit-rechts pijltje-wit-rechts-20px terug-links-blue terug-links-text-blue terug-links-red soc-fb soc-in soc-yt share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa menu-challenge menu-game Shape Created with Sketch. menu-overgodo menu-overgodo-dark menu-lesprogramma Combined Shape Created with Sketch. poll-icoon wolk-wit-voorleerkrachten min-icoon-wit plus-icoon-wit video-icoon-blauw vraagstellen-wit vraagvdweek-icon vraag-rechts vraag-links nieuws-icon vraagstellen-icon-paars vraagstellen-icon-blauw-links lesprogramma vraagstellen-icon-blauw