5 x Voetbal op YouTube

15 november 2018

Om te vieren dat de Nederlandse voetbalvrouwen naar het WK gaan, hebben we vijf coole voetbalkanalen op YouTube voor je uitgezocht. Welke is jouw favoriet?

[1] Unisport
Op dit kanaal vind je te gekke tutorials. Zo kom je alles te weten over de skills van Messi, hoe je áltijd een goal maakt en wat je moet doen om een penalty te scoren. Ook voor beginnelingen vind je hier de handigste video’s:

[2] Touzani TV 
Soufiane Touzani is een van de beste freestyle voetballers. Zijn bijzondere skills houdt Soufiane niet voor zichzelf, maar deelt hij graag met jou en de grootste voetballers ter wereld. Zo wordt hij zelfs uitgenodigd bij Christiano Ronaldo thuis:[3] FC Roelie

Als je van voetbal houdt dan ben je vast ook dol op voetbalspelletjes. FC Roelie is prof gamer en neemt je regelmatig mee in zijn gamewereld. Dat niet alleen: hij vindt het ook leuk om echt het veld op te gaan:

[4 en 5] LuckyGraafNL & FC de Bankzitters
Samen met FC Roelie is LuckyGraafNL onderdeel van FC de Bankzitters. Zij posten de leukste voetbal challenges. Verder gaat LuckyGraafNL zelf ook de wereld over en ziet de coolste wedstrijden zoals deze:

icon-empty-state homepage-spetters-achtergrond2 blauw-spikkels paars-spikkels oranje-spikkels pijltje-wit-rechts pijltje-wit-rechts-20px terug-links-blue terug-links-text-blue terug-links-red soc-fb soc-in soc-yt share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa menu-challenge menu-game Shape Created with Sketch. menu-overgodo menu-overgodo-dark menu-lesprogramma Combined Shape Created with Sketch. poll-icoon wolk-wit-voorleerkrachten min-icoon-wit plus-icoon-wit video-icoon-blauw vraagstellen-wit vraagvdweek-icon vraag-rechts vraag-links nieuws-icon vraagstellen-icon-paars vraagstellen-icon-blauw-links lesprogramma vraagstellen-icon-blauw