5 x Leuke dingen om te doen met je vrienden

14 maart 2019

17 maart is Vriendinnendag. Vier dit door samen een van deze leuke dingen te doen. Veel plezier!

[1] Samen schaatsen
Samen de schaatsbaan op: hoe leuk is dat? En niet op een gewone baan, maar omringd door sneeuw en grotten. En niet saai wat rondjes, nee je kan in Icefun Sportiom zelfs bergopwaarts en via een schaatshelling weer naar beneden. Cool toch?! Je vindt Icefun Sportiom in ’s-Hertogenbosch. Klik hier voor meer info.

[2] Skate skills oefenen
Zijn jullie gek op skaten of skateboarden? Dan moet je bij de indoor skatebanen zijn. Eerst nog even oefenen? Dat kan! Voor alle niveaus is genoeg te doen. Het is alleen al leuk om andere jongens en meiden hun kunstjes op de mini-ramps te zien maken. Je vindt de indoorskatebaan in Rotterdam hier, in Amsterdam hier, in Deventer hier, in Tilburg hier en in Zwolle hier.

[3] Veel zwemplezier
Houden jullie van zwemmen? Dan moet je eens een duik nemen in subtropisch zwemparadijs Mosaqua in Gulpen. Hier vind je een piratenschip, tropische vissen, een wildwaterbaan én een 92 meter lange glijbaan met lichtshow. Alle info vind je hier.

[4] Klimmen maar!
Buitenspelen is nog leuker in een outdoorklimpark. Van tokkelen tot abseilen: in het klimbos en op het parcours in het klimpark is het non-stop klauterplezier. De Jongens van Outdoor ligt in Appelscha. Alle info vind je hier.

[5] GoDo Game
Onze game is perfect om samen met je vrienden te spelen. Bepaal met hoeveel teams je speelt en stel de speeltijd in. Je gaat aan de slag met verschillende challenges over beweging, voeding en ontspanning. De ene keer beantwoord je een vraag, de andere keer doe je een opdracht. Je hebt steeds 30 seconden de tijd. Per goed antwoord krijg je 10 punten. Let op! Het is belangrijk om zo snel mogelijk te antwoorden, want dan tellen de resterende secondes als extra punten mee bovenop je score.

Wat doe jij het liefst samen met je vrienden? Laat het ons weten via Instagram

Fotografie: ID 108143893 © Sergey Novikov | Dreamstime.com

icon-empty-state homepage-spetters-achtergrond2 blauw-spikkels paars-spikkels oranje-spikkels pijltje-wit-rechts pijltje-wit-rechts-20px terug-links-blue terug-links-text-blue terug-links-red soc-fb soc-in soc-yt share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa menu-challenge menu-game Shape Created with Sketch. menu-overgodo menu-overgodo-dark menu-lesprogramma Combined Shape Created with Sketch. poll-icoon wolk-wit-voorleerkrachten min-icoon-wit plus-icoon-wit video-icoon-blauw vraagstellen-wit vraagvdweek-icon vraag-rechts vraag-links nieuws-icon vraagstellen-icon-paars vraagstellen-icon-blauw-links lesprogramma vraagstellen-icon-blauw