3 GoDo-favo’s van… YouTuber & zangeres Teske

11 december 2018

Interview

Teske heeft het super druk met haar nieuwe muziek. Haar album Porselein is net uit en ze treedt op in het voorprogramma van Nielson. Gelukkig heeft ze ook nog tijd voor haar favo sport, om te chillen met vrienden en om af en toe iets lekkers te koken. Aan GoDo vertelt ze er alles over.

Wat is je favoriete sport?
“Yoga! Ik ben best lenig en het is goed voor mijn spieren om deze op te rekken. Dansen vind ik ook te gek. Tot mijn zestiende heb ik heel veel gedanst. Vooral moderne dans. Superleuk, omdat ik daardoor ook met muziek bezig kon zijn. Zo tof als een liedje perfect bij een dansje past. En ik vind het fijn dat je het samen doet, maar toch ook alleen. Vroeger dacht ik altijd dat ik eigenlijk niet zo goed was in sport. Ik vond teamsporten namelijk niet echt leuk; was bang om fouten te maken en het te verpesten voor de rest. Nu weet ik gelukkig dat er heel veel verschillende sporten zijn, en dat er altijd wel iets is waar je goed in bent.”

Wat is je favoriete gerecht?
“Ik maak heel graag soep. Super simpel, en je kunt er de lekkerste groenten in verwerken. Mijn favoriet is paddenstoelensoep. Die maak ik ook graag voor vrienden. Sowieso vind ik het leuk om voor mijn vrienden te koken. Nog leuker dan voor mezelf! Curry en groente met aardappelen uit de oven maak ik ook graag. Iets wat ik liever oversla? Witlof. Zo vies bitter, daar houd ik niet van. En als ik iets gezonds wil snacken, wat ook nog eens heel lekker is, dan snijd ik een appel in partjes, strooi er wat kaneel over en eet deze met rozijntjes. Net een appeltaartvulling, maar dan zonder de taart! Ook lekker; appel met pindakaas.”

Wat is je favo manier om te ontspannen?
“Films en series kijken, en dan wel het liefst thuis. Ik houd erg van Disney en Pixar-films. Coco wil ik bijvoorbeeld nog heel graag zien. Verder houd ik erg van gamen: Mario Kart en Party op de Nintendo switch. Superleuk! En als ik met vrienden ben, speel ik het liefst bordspelletjes. Rummikub en Exploding Kittens zijn m’n favoriet.”

Teske de Schepper

Fotografie: Mike de Weerd

 

 

 

icon-empty-state homepage-spetters-achtergrond2 blauw-spikkels paars-spikkels oranje-spikkels pijltje-wit-rechts pijltje-wit-rechts-20px terug-links-blue terug-links-text-blue terug-links-red soc-fb soc-in soc-yt share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa menu-challenge menu-game Shape Created with Sketch. menu-overgodo menu-overgodo-dark menu-lesprogramma Combined Shape Created with Sketch. poll-icoon wolk-wit-voorleerkrachten min-icoon-wit plus-icoon-wit video-icoon-blauw vraagstellen-wit vraagvdweek-icon vraag-rechts vraag-links nieuws-icon vraagstellen-icon-paars vraagstellen-icon-blauw-links lesprogramma vraagstellen-icon-blauw