3 GoDo favo’s van… YouTuber Gewoon Thomas

07 februari 2019

Interview

Wist je dat Thomas vroeger op basketbal zat, gek is op poke bowls en in zijn vrije tijd het liefst films kijkt met zijn vriendje op de bank? Hij vertelt er alles over aan GoDo! 

Wat is je favoriete sport?
“Ik was altijd gek op basketbal. Vooral door het gezellige team. We hadden zoveel lol dat ik niet eens mee wilde doen aan de selectietrainingen toen ik daarvoor werd gevraagd. Ik wilde helemaal niet in een hoger team spelen! Trapte liever lol met mijn teammaatjes. Wedstrijden spelen op zaterdag vond ik ook te gek. Gaf echt een kick als ik scoorde. Sinds mijn zestiende wilde ik graag een bijbaantje. Daardoor moest ik alleen stoppen met basketbal. Sinds die tijd sport ik in de sportschool. Klinkt misschien suf, maar het is top om mezelf uit te dagen. Roeien, fietsen, lopen op de loopband: alles kan!” 

Wat is je favoriete gezonde gerecht?
“Poke bowls! Ik kies altijd zalm, rijst, komkommer, mango en avocado met soyasaus en sesamzaadjes. Ik ben zelf niet zo creatief in de keuken, dus bestel dit wanneer het maar kan. Verder eet ik dagelijks kip met groenten als paprika en courgette. Vooral als ik ga sporten, want daar krijg ik genoeg energie door. En mijn favoriete lunchgerecht: kip met sla, avocado, tomaat, komkommer en sladressing, gewikkeld in een wrap. Wat ik echt niet lust? Schelpdieren, zoals mosselen. En als je me stamppot zoals boerenkool voorschotelt, heb je echt geen vrolijke Thomas. Mijn favoriete gezonde snack zijn bananen en appels, die kan ik de hele dag wel eten.”

Wat is je favoriete manier om te ontspannen?
“Het liefst lig ik samen met mijn vriend op de bank series en films te kijken. We kijken nu allemaal oude films terug, zoals The Lord of the Rings en Harry Potter. En we kunnen natuurlijk niet wachten tot Game of Thrones weer begint! Als het even kan, ga ik terug naar Den Bosch om met mijn vrienden en ouders af te spreken. Die zie ik namelijk een stuk minder nu ik daar niet meer woon.”

Benieuwd naar de 3 GoDo favo’s van YouTuber Bibi? Die vind je hier! We spraken ook met Brugklas-acteurs Vincent Visser en Sonia Eijken. Veel leesplezier!

 

icon-empty-state homepage-spetters-achtergrond2 blauw-spikkels paars-spikkels oranje-spikkels pijltje-wit-rechts pijltje-wit-rechts-20px terug-links-blue terug-links-text-blue terug-links-red soc-fb soc-in soc-yt share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa menu-challenge menu-game Shape Created with Sketch. menu-overgodo menu-overgodo-dark menu-lesprogramma Combined Shape Created with Sketch. poll-icoon wolk-wit-voorleerkrachten min-icoon-wit plus-icoon-wit video-icoon-blauw vraagstellen-wit vraagvdweek-icon vraag-rechts vraag-links nieuws-icon vraagstellen-icon-paars vraagstellen-icon-blauw-links lesprogramma vraagstellen-icon-blauw