3 GoDo favo’s van…  Stefania

19 maart 2019

Interview

Zangeres, presentatrice en actrice Stefania heeft net haar nieuwe single Wonder uitgebracht, de titelsong voor de nieuwe film Wonder Park. Naast zingen, danst Stefania graag. Ze vertelt er alles over aan GoDo!

Wat is je favoriete sport?
“Dansen! Omdat dit natuurlijk alles met muziek te maken heeft. Ik zat op een dansschool. Nu heb ik daar geen tijd meer voor en doe ik nog iedere week mijn favoriete dansoefeningen. Gewoon thuis op m’n kamer. Gymmen doe ik trouwens ook graag. Vooral trefbal en over de bok springen. Het geeft toch een kick als het iedere keer weer lukt.”

Wat is je favoriete gezonde gerecht?
“De tomatensoep van mijn moeder. Zo lekker, echt hemels! Wat er precies in zit, weet ik niet. Het is geheim recept haha! We eten het meestal op een zondag. Als het een keertje niet lukt, mis ik ‘m meteen. Waar ik niet van houd? Spruitjes! Zo vies bitter. Ik kook ook weleens zelf. Zo heb ik laatst iedereen verbaasd door noodles met kip, ketjap en groenten als sperziebonen en broccoli te maken. Mijn favo gezonde snack is een groene appel. Lekker fris!”

Wat is je favoriete manier om te ontspannen?
“Muziek luisteren en zingen. Op dit moment Bloodline van Ariana Grande. Echt een geweldig liedje, helemaal mijn stijl. Ik luister en zing het elke dag. Binnenkort ga ik voor de derde keer naar een concert van Ariana met mijn vriendinnen. Verder ga ik met mooi weer graag naar het strand. En ik vind ik leuk om met vrienden op een grasveldje in de buurt te hockeyen of voetballen.”

Benieuwd naar de 3 GoDo favo’s van YouTuber Bibi? Die vind je hier! We spraken ook met MeisjeDjamila,  YouTuber Gewoon Thoms en Brugklas-acteurs Vincent Visser en Sonia Eijken. Veel leesplezier!

icon-empty-state homepage-spetters-achtergrond2 blauw-spikkels paars-spikkels oranje-spikkels pijltje-wit-rechts pijltje-wit-rechts-20px terug-links-blue terug-links-text-blue terug-links-red soc-fb soc-in soc-yt share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa menu-challenge menu-game Shape Created with Sketch. menu-overgodo menu-overgodo-dark menu-lesprogramma Combined Shape Created with Sketch. poll-icoon wolk-wit-voorleerkrachten min-icoon-wit plus-icoon-wit video-icoon-blauw vraagstellen-wit vraagvdweek-icon vraag-rechts vraag-links nieuws-icon vraagstellen-icon-paars vraagstellen-icon-blauw-links lesprogramma vraagstellen-icon-blauw