3 GoDo-favo’s van… Acteur Vincent Visser

04 december 2018

Interview

Wist je dat Vincent heel goed kan hockeyen? Hier heeft hij door zijn acteerwerk alleen helaas geen tijd meer voor. Aan GoDo vertelt de Brugklas-acteur alles over zijn lievelingssport, -eten en wat hij graag doet in zijn vrije tijd.

Wat is je favoriete sport?
“Ik heb heel lang gehockeyd en ook best hoog gespeeld: in de een na hoogste poule van Nederland. We wonnen vaak, en hadden echt een leuk team. We zijn zelfs een keer naar Engeland geweest om tegen collegeteams te spelen. Zo cool! Sinds ik in Brugklas speel en druk ben met andere projecten, heb ik er alleen geen tijd meer voor. Om bij de selectie te mogen, mag je namelijk geen training missen. En ik kan ook niet meer iedere zaterdag. Erg jammer! Nu heb ik gelukkig een leuke sportschool in de buurt gevonden. Het liefst sta ik op de loopband: chill rennen mét uitzicht naar buiten.”

Wat is je favoriete gezonde gerecht?
“Mexicaans! Mijn moeder maakt altijd een heerlijke bonenschotel met paprika, prei, uien en kip. In een wrap met zelfgemaakte guacamole. De grap is dat ik het eerst helemaal niet lekker vond en alleen een wrap met kaas en kip at. Tot ik het weer een keertje probeerde en nu is het zelfs mijn lievelingseten. Wat ik echt heel vies vind? Broccoli! Ik heb het laatst weer geprobeerd, maar ik krijg er een heel raar gevoel van in mijn maag. Alsof ik allergisch ben ofzo. Niets voor mij dus. Mijn favo snack: geschilde wortelen. Lekker en gezond! Ik neem er altijd een paar mee naar boven als ik ga chillen op mijn kamer.”

Wat is je favo manier om te ontspannen?
“Met m’n vrienden voetballen op het veldje in de buurt of online gamen. Fortnite bijvoorbeeld. Verder maak ik vaak muziek op mijn computer. Beats produceren, inzingen met mijn microfoon en mixen. Daar kan ik uren mee bezig zijn. Af en toe post ik mijn muziek op YouTube; er staan nu twee nummers op. Mijn eigen video’s opnemen en editen doe ik ook graag. En ik kijk natuurlijk ook veel naar andere YouTubers, zoals de jongens van StukTV, Gio en Kalvijn.”

icon-empty-state homepage-spetters-achtergrond2 blauw-spikkels paars-spikkels oranje-spikkels pijltje-wit-rechts pijltje-wit-rechts-20px terug-links-blue terug-links-text-blue terug-links-red soc-fb soc-in soc-yt share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa share-fb share-mail share-tw share-wa menu-challenge menu-game Shape Created with Sketch. menu-overgodo menu-overgodo-dark menu-lesprogramma Combined Shape Created with Sketch. poll-icoon wolk-wit-voorleerkrachten min-icoon-wit plus-icoon-wit video-icoon-blauw vraagstellen-wit vraagvdweek-icon vraag-rechts vraag-links nieuws-icon vraagstellen-icon-paars vraagstellen-icon-blauw-links lesprogramma vraagstellen-icon-blauw